Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Oppo Find X3 Neo 5G

Oppo Find X3 Neo 5G 256GB Silver
6.5"
50.0 Megapixel
4500 mAh
Bekijk alle specificaties

Kleur

Zwart Zilver

Geheugen

256GB

Koop in een winkel

1. Kies je abonnement

2. Belbundel

Bellen in de EU vanuit je bundel

1. Internetbundel

De internetbundel kun je gebruiken in NL en EU.

1. 5G toegang

Let op alleen bij toestellen met 5G Meer informatie

Is jouw telefoon 5G ready?

5G is de vijfde generatie van mobiele telecommunicatie en tevens de opvolger van 4G. Met 5G is veel snellere data-overdacht mogelijk waardoor de reactietijd korter is en verbindingen betrouwbaarder. Hierdoor kun je nog sneller films, series en muziek streamen op je telefoon. Zelfs op drukke plekken!

5G is nog niet beschikbaar voor elke telefoon. Bekijk hier een compleet overzicht van alle toestellen die 5G ondersteunen.

1. Toestelkrediet

Kies zelf hoeveel je per maand wilt betalen voor je toestel:
Bij de toestelbundels €0,- t/m €10,- geen inkomens- en lastentoets!
Toestel­kosten Eenmalige bij­betaling Totaal krediet­bedrag Termijn­bedrag Duur overeen­komst Vaste Rente / JKP
€660 €0 €660 €27,50 24 maanden 0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door T-Mobile Netherlands Finance B.V. Lees meer Lees hier meer over gespreid betalen. Het Europees standaardformulier vind je hier. Ritel treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor T-Mobile Netherlands Finance B.V. en bemiddelt tevens voor Vodafone Libertel B.V., KPN Finance B.V., Tele 2 Finance B.V., en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.


  • Onafhankelijk aanbieder van alle netwerken
  • De scherpste aanbiedingen voor jou
  • Veilig gegevens invullen met iDIN
  • Niet tevreden? Gratis retourneren
  • Klanten geven Ritel een 8,5/10

Oppo Find X3 Neo 5G 256GB Silver

88-05235

De Oppo Find X3 Neo komt met een opvallend slank premium ontwerp met een 6,5 inch curved scherm met 20:9 verhouding. Voor uitstekende prestaties maakt het toestel gebruik van een krachige Qualcomm Snapdragon 865 5G-processor gecombineerd met 12 GB werkgeheugen en 256 GB aan opslaggeheugen. Hierdoor is het toestel uitermate zuinig in gebruik maar presteert uitstekend. Dankzij de 4500 mAh accu gaat de telefoon lang mee en is razendsnel weer op te laden binnen 35 minuten. Door de samenwerking met Sony kun je gebruik maken van een 50 megapixel hoofdlens met extra grote sensor waardoor elke foto een plaatje is om te zien. Zelfs bij slecht licht! Met de 16 megapixel ultra-groothoeklens leg je landschappen vast, de 13 megapixel telefotolens laat je extra dichtbij komen en met de 2 megapixel macrolens zie je elk detail haarscherp. Maak gebruik van dual-video en leg alles vast, zelfs je eigen reactie! De Oppo Find X3 Neo is een prachtig toestel bomvol specificaties waarbij je je creativiteit op de loop kunt laten.  

EAN: 6944284679757