Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu


T-Mobile zakelijke aanbiedingen

Twee vormen van zakelijke abonnementen

Zakelijke T-Mobile abonnementen zijn er in twee vormen: het T-Mobile Go Zakelijk en het T-Mobile @Work abonnement. Afhankelijk van het bel-, sms- en internetgedrag van u of uw medewerkers past een bepaald abonnement bij uw situatie. Deze T-Mobile abonnementen zijn beschikbaar voor zakelijke gebruikers en ZZP’ers. Bij alle zakelijke T-Mobile abonnementen kunt u gebruik maken van 5G. Onderstaand vindt u de beste zakelijke T-Mobile aanbiedingen en een toelichting op de verschillende abonnementsvormen. 


T-Mobile zakelijk Ritel

Uw zakelijke T-Mobile abonnement(en) sluit u af bij Ritel! Wij zijn de goedkoopste zakelijke telecomaanbieder van Nederland en verlenen de beste service. Contacteer ons of kom langs in één van onze 19 winkels voor een geheel onafhankelijk advies van één van onze experts. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe zakelijke T-Mobile aansluiting, een verlenging van uw huidige zakelijke abonnement of een overstap met nummerbehoud naar T-Mobile.

T-Mobile Go Zakelijk

Wanneer u voor een T-Mobile Go Zakelijk abonnement kiest, stelt u het abonnement zelf samen. Hierbij bepaald uzelf hoe de samenstelling van de belminuten en databundel is. Daarnaast kunt u deze samenstelling altijd wijzigen. Dus verandert uw bel- of internetgedrag? Dan past u het abonnement aan. Hierdoor betaalt u nooit te veel en past het T-Mobile abonnement altijd bij u! Je kunt kiezen uit 120 minuten/sms of een onbeperkte sms- en belbundel. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende databundels, varierend van 1GB tot en met onbeperkte GB! Heb je al een T-Mobile abonnement op hetzelfde adres? Dan ontvang je elke maand 2GB extra en extra korting. In combinatie met onbeperkt GB en bellen ontvang je zelfs nog meer korting.

T-Mobile @Work

De zakelijke @Work abonnementen van T-Mobile zijn er in verschillende vormen die aansluiten bij het gebruikersgedrag van u of uw medewerker(s). Dit abonnement heeft in elke vorm een onbeperkte bel- en sms-bundel en er is een mogelijkheid om zelf het aantal GB data uit te kiezen. Deze variëren van 1GB tot en met onbeperkt GB. Daarnaast kun je er bij @Work voor kiezen om geen internetbundel aan te schaffen. Een abonnement vanaf 3GB data is ook geldig in de VS! Het T-Mobile @Work abonnement is dus ideaal wanneer u internationaal zaken doet! 

T-Mobile zakelijk procedure

Bij zakelijke T-Mobile abonnementen gelden verschillende procedures afhankelijk van of u wenst over te stappen naar T-Mobile met nummerbehoud, een nieuwe zakelijke T-Mobile aansluiting wilt of uw huidige abonnement wilt verlengen. Hieronder vindt u de procedures.

T-Mobile zakelijk nieuwe aansluiting

Een nieuwe zakelijke T-Mobile aansluiting kan altijd aangevraagd worden!

Verlengen zakelijk T-Mobile abonnement

Het verlengen van uw huidige zakelijke aansluiting bij T-Mobile kan 6 maanden voor de einddatum van uw contract.

T-Mobile zakelijk overstappen

Een overstap met uw zakelijke abonnement naar T-Mobile kan 6 maanden voor de einddatum van uw huidige contract aangevraagd worden.