Let op! Geld lenen kost geld.
Klanten over Ritel.nl:
8.4 / 10
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu


T-Mobile zakelijke aanbiedingen

Zakelijke T-Mobile abonnementen zijn er in twee vormen: het T-Mobile zakelijk Stel Samen en T-Mobile zakelijk Helder. Afhankelijk van het bel-, sms- en internetgedrag van u of uw medewerkers past een bepaald abonnement bij uw situatie. Deze T-Mobile abonnementen zijn beschikbaar voor zakelijke gebruikers en ZZP’ers. Bij alle zakelijke T-Mobile abonnementen kunt u gebruik maken van 4G. Onderstaand vindt u de beste zakelijke T-Mobile aanbiedingen en een toelichting op de verschillende abonnementsvormen. 


T-Mobile zakelijk Ritel

Uw zakelijke T-Mobile abonnement(en) sluit u af bij Ritel! Wij zijn de goedkoopste zakelijke telecomaanbieder van Nederland en verlenen de beste service. Neem contact met ons op of kom langs in één van onze 22 winkels voor een geheel onafhankelijk advies van één van onze experts. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe zakelijke T-Mobile aansluiting, een verlenging van uw huidige zakelijke abonnement of een overstap met nummerbehoud naar T-Mobile.

T-Mobile zakelijk Stel Samen EU

Wanneer u voor een T-Mobile zakelijk Stel Samen EU abonnement kiest, stelt u het abonnement zelf samen. Hierbij bepaald uzelf hoe de samenstelling van de belminuten en databundel is. Daarnaast kunt u deze samenstelling altijd wijzigen. Dus verandert uw bel- of internetgedrag? Dan past u het abonnement aan. Hierdoor betaalt u nooit te veel en past het T-Mobile abonnement altijd bij u! Een voordeel van dit zakelijke T-Mobile abonnement is dat er gratis gesms't kan worden in Europa en dat uw belbundel tot 300 belminuten geldig is in Europa. Het T-Mobile zakelijk Stel Samen EU abonnement is dus ideaal wanneer u internationaal zaken doet! 

T-Mobile zakelijk Helder

De zakelijk Helder abonnementen van T-Mobile zijn er in verschillende vormen die aansluiten bij het gebruikersgedrag van u of uw medewerker(s). Helder abonnees bellen onderling altijd gratis en wanneer u meerdere Helder abonnementen op uw bedrijfsnaam heeft staan, delen de medewerkers de bel-/smsbundel van hun abonnementen met elkaar (tot 360 minuten). Daarnaast zit u nooit met onverwachtse datakosten. Want: wanneer je bij het T-Mobile zakelijk Helder abonnement over de internetbundel heengaat, dan wordt de internetsnelheid naar beneden bijgesteld. Met een T-Mobile zakelijk Helder abonnement heeft u dus alles in eigen hand en betaald u nooit te veel! Hieronder vindt u de verschillende Helder abonnementen met daarbij een uitleg.

T-Mobile zakelijk Helder Bereikbaar

Wanneer u niet aan specifieke bel-/smsbundels vast wilt zitten, dan is het T-Mobile Helder Bereikbaar abonnement een geschikt abonnement. Bij dit abonnement betaald u alleen een vastgesteld bedrag voor de belminuten en sms’jes die u gebruikt heeft. Handig wanneer uw bel- en smsgedrag vaak varieert! Daarnaast heeft u keuze uit een aantal voordelige internetbundels.  

T-Mobile zakelijk Helder Regelmatig

Een T-Mobile zakelijk Helder Regelmatig abonnement is geschikt wanneer u af en toe belt/sms’t. Daarnaast heeft u bij dit abonnement keuze uit een aantal databundels. Hierdoor sluit het abonnement volledig bij uw gebruikersgedrag aan. 

T-Mobile zakelijk Helder Vaak

Het T-Mobile zakelijk Helder Vaak abonnement is geschikt voor gebruikers die vaak bellen en sms’en. Kenmerkend voor dit abonnement is  dat de bel- en smsbundel groot zijn. De internetbundel selecteert uzelf op basis van het internetgedrag. 

T-Mobile zakelijk Helder Altijd

De naam Altijd zegt het eigenlijk al, het T-Mobile zakelijk Helder Altijd abonnement is voor gebruikers die heel vaak bellen en sms’en. Hierbij heeft u dus een extreem grote bel-/smsbundel. De internetbundel kunt uzelf selecteren. 

T-Mobile zakelijk Helder Europa

Doet u vaak internationaal zaken? Dan is het T-Mobile zakelijk Helder Europa abonnement het abonnement dat bij u past! Met dit abonnement is de belbundel namelijk ook geldig in het buitenland. Wanneer u naar het buitenland belt vanuit Nederland of vanuit het buitenland naar Nederland belt, dan valt dit wel buiten uw bundel. U beschikt bij het Helder Europa abonnement per maand ook over een internetbundel van 500 MB in het buitenland. Daarnaast selecteert u op basis van het internetgedrag een T-Mobile internetbundel voor in Nederland. 

T-Mobile zakelijk procedure

Bij zakelijke T-Mobile abonnementen gelden verschillende procedures afhankelijk van of u wenst over te stappen naar T-Mobile met nummerbehoud, een nieuwe zakelijke T-Mobile aansluiting wilt of uw huidige abonnement wilt verlengen. Hieronder vindt u de procedures.

T-Mobile zakelijk nieuwe aansluiting: een nieuwe zakelijke T-Mobile aansluiting kan altijd aangevraagd worden!

Verlengen zakelijk T-Mobile abonnement: het verlengen van uw huidige zakelijke aansluiting bij T-Mobile kan 6 maanden voor de einddatum van uw contract.

T-Mobile zakelijk overstappen: een overstap met uw zakelijke abonnement naar T-Mobile kan 4 maanden voor de einddatum van uw huidige contract aangevraagd worden.