Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Onze winkels

Ritel is al meer dan 25 jaar dé onafhankelijke telecomaanbieder van Nederland! Wij hebben 19 winkels en een webshop in Nederland. Hiermee zijn wij marktleider van Zuidwest Nederland. Bij ons staat er een team met specialisten klaar om je van het beste onafhankelijke advies te voorzien. Hierdoor heb je altijd een abonnement of telefoon die bij je past.  

Mobiel abonnement Ritel

Bij ons kun je terecht voor GSM abonnementen voor zowel nieuw als verlenging, met behoud van nummer. Wij zijn officieel dealer van T-Mobile, KPN, Tele2, Vodafone, Ben, Youfone en Lebara. Als onafhankelijk aanbieder voorzien wij je van betrouwbaar advies op maat zodat je nooit te veel betaalt! Of je nu gaat voor een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon of een sim only abonnement. Ook voor een losse GSM moet je natuurlijk bij Ritel zijn. Wij hebben toptoestellen van verschillende merken waaronder Apple en Samsung in ons assortiment en een grote hoeveelheid aan accessoires. Kom gerust eens langs ons filiaal om ons assortiment te bekijken en een abonnement uit te zoeken dat bij je past.

Extra service bij Ritel

Ritel biedt meer service aan onze klant. Of je nu hulp wilt bij het overzetten van je gegevens, een screenprotector wilt laten plakken of onafhankelijk advies. Onze medewerkers staan je graag te woord. Daarnaast bieden wij ook smartphone verzekeringen aan tegen een lage premie. Deze verzekeringen bieden dekking tegen o.a. val- en stootschade, diefstal en beroving en meer. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Ritel kun je daarom ook terecht voor telefoonreparaties, scherm reparaties en accuvervanging. Wij zorgen ervoor dat je mobiele telefoon weer snel gerepareerd terug in huis hebt. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers in de winkel.

Accessoires en cartridges

Ook voor telefoonaccessoires kun je bij ons terecht. Wij hebben naast originele accessoires van de bekende merken zoals Apple en Samsung ook premium telefoonhoesjes en covers. Ook autohouders, oplaadkabels en geheugenkaartjes zijn bij ons te vinden. Net als second-life cartridges geschikt voor HP, Canon, Epson en Brother printers waardoor je voordelig kunt printen.