Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Welkom bij IJsselstein

IJsselstein

Benschopperstraat 18
3401 DH, IJsselstein
Telefoon: 030-6573841
Mail: ijsselstein@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
10:00 17:00
Zondag
Gesloten

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

Momenteel hebben wij geen recente advertentie. Houdt de krant en deze pagina in de gaten!

Bij Ritel IJsselstein kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Welkom bij Ritel IJsselstein!

Bij ons kun je terecht voor telefoon abonnementen voor zowel nieuw als verlenging, met behoud van nummer. Wij zijn officieel dealer van T-Mobile, KPN, Tele2, Vodafone, Ben, Youfone en Lebara. Als onafhankelijk aanbieder voorzien wij je van betrouwbaar advies op maat zodat je nooit te veel betaalt! Of je nu gaat voor een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon of een sim only abonnement. Ook voor een losse GSM moet je natuurlijk bij Ritel zijn. Wij hebben toptoestellen van verschillende merken waaronder Apple en Samsung in ons assortiment en een grote hoeveelheid aan accessoires. Kom gerust eens langs ons filiaal om ons assortiment te bekijken en een abonnement uit te zoeken dat bij je past.

Extra service bij Ritel

Ritel biedt meer service aan onze klant. Of je nu hulp wilt bij het overzetten van je gegevens, een screenprotector wilt laten plakken of onafhankelijk advies. Onze medewerkers staan je graag te woord. Daarnaast bieden wij ook smartphone verzekeringen aan tegen een lage premie. Deze verzekeringen bieden dekking tegen o.a. val- en stootschade, diefstal en beroving en meer. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Ritel kun je daarom ook terecht voor telefoonreparaties, scherm reparaties en accuvervanging. Wij zorgen ervoor dat je mobiele telefoon weer snel gerepareerd terug in huis hebt. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers in de winkel.

Wij zijn een franchisefiliaal. Dit betekent dat aanbiedingen iets kunnen afwijken van de reguliere winkels. Kom je binnenkort eens langs? De koffie staat al klaar! Wij zijn te vinden in De Wit Computers in IJsselstein!