Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Bij Ritel kun je gewoon bestellen. Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Welkom bij Middelburg

Middelburg

Markt 63a
4331 LK, Middelburg
Telefoon: 0118-651691
Mail: middelburg@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
11:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 21:00
Vrijdag
09:30 18:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag (alleen koopzondag)
12:00 17:00
Eerstvolgende koopzondag:
06 September 2020
12:00 - 17:00 uur

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Middelburg kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Ritel Middelburg is gevestigd in het centrum van Middelburg. Bij Ritel Middelburg bent u aan het juiste adres voor een onafhankelijk advies en het afsluiten van zowel nieuwe GSM abonnementen als het verlengen van uw mobiele abonnement van alle providers waaronder: T-Mobile, KPN, Ben, Vodafone en Tele2. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste telecomaanbieder van Nederland en bieden de beste service.

Mobiel abonnement Ritel Middelburg

Het Ritel filiaal in Middelburg beschikt over een uitgebreid assortiment. Zo kunt bij dit filiaal terecht voor uw sim only abonnement, een los toestel of een GSM abonnement in combinatie met een toestel van Samsung of Apple. Denk hierbij aan toestellen als de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en van Samsung de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9.. Kom gerust langs bij Ritel Middelburg voor een uitgebreid advies of om het assortiment te bekijken!

Smartphone verzekering Ritel Middelburg

Alle telefoons zijn bij Ritel Middelburg te verzekeren tegen een zeer scherpe prijs en goede voorwaarden. Deze verzekering dekt onder andere val-, stoot- en waterschade, diefstal en beroving. Onze medewerkers in het filiaal in Middelburg kunnen u een uitgebreide toelichting geven over deze verzekeringen.

Reparatie mobiel Ritel Middelburg

Is het scherm van uw mobiele telefoon kapot? Kom ook dan langs bij onze winkel te Middelburg. Ritel zorgt ervoor dat u uw toestel snel gerepareerd terug heeft. Bij de Ritel in Middelburg kunt u terecht voor uw reparaties van uw Apple toestellen zoals: de iPhone 6, iPhone 5c en Samsung smartphones zoals de Galaxy S6 en Galaxy S5 maar ook voor andere merken en toestellen kunt u terecht bij ons. Bezoek het filiaal in Middelburg om de mogelijkheden te bespreken.

Cartridges Ritel Middelburg

Wij staan niet alleen bekend om ons uitgebreide assortiment mobiele telefoons en telecom accessoires maar ook voor inktcartridges kunt u bij de Ritel in Middelburg terecht. Het cartridge assortiment bestaat uit zowel originele als huismerk cartridges voor onder andere HP, Canon, Brother en Epson printers