Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Bij Ritel kun je gewoon bestellen. Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Welkom bij Oosterhout

Oosterhout

Arendshof 5
4901 LG, Oosterhout
Telefoon: 0162-420033
Mail: oosterhout@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
11:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
09:00 17:00
Zondag (alleen koopzondag)
12:00 17:00
Eerstvolgende koopzondag:
26 Juli 2020
12:00 - 17:00 uur

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Oosterhout kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Bent u opzoek naar een onafhankelijke telecomaanbieder in Oosterhout? Kom dan snel langs bij Ritel Oosterhout. Wij zijn gevestigd in het centrum van Oosterhout. U kunt bij ons terecht voor mobiele abonnementen van alle providers. Denk hierbij aan GSM abonnementen van T-Mobile, Vodafone, KPN, Tele2 en Ben. De medewerkers van Ritel Oosterhout voorzien u van een onafhankelijk advies. Wij staan bekend om onze goede service en de laagste prijzen van Nederland.

Mobiel abonnement Ritel Oosterhout

Ritel Oosterhout heeft een breed scala aan mobiele telefoons en GSM abonnementen. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goedkope sim only, mobiel abonnement in combinatie met een (gratis) GSM of gewoon een los toestel. Onze vestiging in Oosterhout heeft een uitgebreid assortiment aan mobiele telefoons. Denk hierbij aan de populaire iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9

GSM verzekering Ritel Oosterhout

Het verzekeren van een smartphone is natuurlijk wel zo verstandig. Bij de Ritel in Oosterhout sluit u een verzekering op uw mobiel af. Hiermee voorkomt u onverwachtse kosten omdat deze smartphone verzekering u dekt tegen diefstal en beroving, mechanische schade en val-, stoot-, en waterschade tegen een scherpe maandpremie. Sluit uw GSM verzekering daarom af bij Ritel in Oosterhout!

Smartphone reparatie Ritel Oosterhout

Is uw GSM defect? Kom dan snel langs bij de Ritel in Oosterhout. Wij verzorgen uw GSM reparatie en zorgen ervoor dat u uw mobiel snel gerepareerd terug heeft. Bij Ritel Oosterhout kunt u terecht met reparaties van alle mobiele telefoons. Denk hierbij aan reparaties van het scherm van de Apple iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 mini en Apple iPhone 5c. Kom gerust langs om de opties te bespreken.

Cartridges Ritel Oosterhout

Of u nu een originele of huismerk cartridge zoekt voor een HP, Canon, Epson of Brother printer, bij de Ritel in Oosterhout zijn ze verkrijgbaar. Dus zijn uw cartridges leeg? Kom dan snel langs bij Ritel Oosterhout!