Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Bij Ritel kun je gewoon bestellen. Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis!

Welkom bij Roosendaal

Roosendaal

Roselaar 7a
4701 BA, Roosendaal
Telefoon: 0165-521952
Mail: roosendaal@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
09:30 17:30
Dinsdag
09:30 17:30
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 17:30
Vrijdag
09:30 21:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
12:00 17:00

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Roosendaal kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Ritel is gevestigd in het centrum van Roosendaal. Bij de Ritel in Roosendaal bent u aan het juiste adres voor het verlengen of afsluiten van een nieuw mobiel abonnement van alle providers. U kunt bij ons onder andere terecht voor GSM abonnementen van: Ben, Vodafone, KPN, Tele2 en T-Mobile. Wij staan bekend om de laagste prijzen en een zeer goede service. Kom dus snel langs bij Ritel Roosendaal!

Mobiel abonnement Ritel Roosendaal

Ritel Roosendaal heeft een uitgebreid assortiment. Of u nu een losse GSM zoekt, een sim only of een goedkoop mobiel abonnement in combinatie met een smartphone wilt afsluiten, bij Ritel Roosendaal bent u dan aan het juiste adres! De medewerkers van de Ritel in Roosendaal staan altijd klaar voor u om een onafhankelijk advies uit te brengen. Bij Ritel Roosendaal hebben ze onder andere de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X in het assortiment. Daarnaast hebben wij van Samsung toestellen o.a. de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9. Kom gerust langs om te kijken of er een toestel en mobiel abonnement voor u bij zit.

GSM verzekering Ritel Roosendaal

Een smartphone is een kostbaar bezit, een GSM verzekering is daarom geen onverstandige keuze! Bij Ritel Roosendaal kunt u een zeer complete en scherp geprijsde smartphone verzekering afsluiten. Deze verzekering zorgt ervoor dat u nooit onverwachtse kosten heeft omdat u onder andere verzekerd bent tegen water- val- en stootschade en diefstal en beroving. Kom dus snel langs bij onze vestiging in Roosendaal om uw kostbare bezit goed te verzekeren.

Reparatie mobiel Ritel Roosendaal

Telefoon kapot? Laat uw toestel dan snel repareren via Ritel Roosendaal. Kom langs bij ons filiaal in Roosendaal om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen een reparatie van alle merken en toestellen verzorgen. Denk hierbij aan een scherm reparatie van een Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 Edge of uw Apple iPhone 6. Ritel zorgt ervoor dat u uw toestel snel gerepareerd terug heeft.

Cartridges Ritel Roosendaal

Ritel staat niet alleen bekend om het geweldige aanbod mobiele abonnementen en GSM accessoires maar ook voor cartridges kunt u bij de Ritel in Roosendaal terecht. Ritel Roosendaal heeft een uitgebreid assortiment aan originele en huismerk inktcartridges voor HP, Canon, Epson en Brother printers