Let op! Geld lenen kost geld.
menu menu

Welkom bij Ritel Rotterdam

Ritel Rotterdam

Lijnbaan 51
3012 EK, Rotterdam
Telefoon: 010-4144419
Mail: rotterdam@ritel.nl
Maandag
11:00 17:00
Dinsdag
09:15 17:00
Woensdag
09:15 17:00
Donderdag
09:15 17:00
Vrijdag
09:15 17:00
Zaterdag
09:15 17:00
Zondag
12:00 17:00

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Rotterdam kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Welkom bij Ritel Rotterdam!

Bij ons kun je terecht voor telefoon abonnementen voor zowel nieuw als verlenging, met behoud van nummer. Wij zijn officieel dealer van T-Mobile, KPN, Tele2, Vodafone, Ben, Youfone en Lebara. Als onafhankelijk aanbieder voorzien wij je van betrouwbaar advies op maat zodat je nooit te veel betaalt! Of je nu gaat voor een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon of een sim only abonnement. Ook voor een losse GSM moet je natuurlijk bij Ritel zijn. Wij hebben toptoestellen van verschillende merken waaronder Apple en Samsung in ons assortiment en een grote hoeveelheid aan accessoires. Kom gerust eens langs ons filiaal om ons assortiment te bekijken en een abonnement uit te zoeken dat bij je past.

Extra service bij Ritel

Ritel biedt meer service aan onze klant. Of je nu hulp wilt bij het overzetten van je gegevens, een screenprotector wilt laten plakken of onafhankelijk advies. Onze medewerkers staan je graag te woord. Daarnaast bieden wij ook smartphone verzekeringen aan tegen een lage premie. Deze verzekeringen bieden dekking tegen o.a. val- en stootschade, diefstal en beroving en meer. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij Ritel kun je daarom ook terecht voor telefoonreparaties, scherm reparaties en accuvervanging. Wij zorgen ervoor dat je mobiele telefoon weer snel gerepareerd terug in huis hebt. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers in de winkel.