Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Welkom bij Rotterdam

Rotterdam

Lijnbaan 51
3012 EK, Rotterdam
Telefoon: 010-4144419
Mail: rotterdam@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
12:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 21:00
Zaterdag
09:30 18:00
Zondag
12:00 17:00

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Rotterdam kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Een GSM abonnement in Rotterdam sluit u af bij Ritel. Wij zijn in het centrum van Rotterdam gevestigd. Wij staan voor de laagste prijzen van Nederland en de hoogste service. Bij Ritel Rotterdam kunt u zowel een mobiel abonnement verlengen als een nieuw GSM abonnement afsluiten van alle providers. U kunt bij ons terecht voor mobiele abonnementen van onder andere T-Mobile, Vodafone, KPN, Ben en Tele2. Wanneer u voor Ritel kiest, kiest u voor een goede service en de beste prijzen van Nederland. Kom bij ons filiaal in Rotterdam langs voor een onafhankelijk advies.

Mobiel abonnement Ritel Rotterdam

Ritel Rotterdam beschikt over een groot assortiment aan mobiele telefoons en GSM abonnementen. Binnen dit uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een product dat bij uw past. Wij hebben onder andere de populairste smartphones van Apple en Samsung. Op het gebied van abonnementen bieden wij goedkope sim only abonnementen aan en mobiele abonnementen in combinatie met een mobiele telefoon zoals bijvoorbeeld de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en van Samsung de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9. Ook voor een los toestel gaat u naar Ritel! 

Smartphone verzekering Ritel Rotterdam

Een verzekering op uw smartphone sluit u af bij Ritel Rotterdam. Een stukje extra zekerheid op uw gloednieuwe smartphone is namelijk geen overbodige luxe. Deze smartphone verzekering biedt u tegen een scherpe maandpremie een uitgebreide dekking tegen onder andere val-, stoot- en waterschade en diefstal. Kom langs bij ons filiaal in Rotterdam voor meer informatie.

GSM reparatie Ritel Rotterdam

Kapotte GSM? Laat uw mobiele telefoon repareren via Ritel Rotterdam! Wij verzorgen reparaties van alle merken waaronder Apple en Samsung. Denk hierbij aan een scherm reparatie van bijvoorbeeld een Apple iPhone 6 of Samsung Galaxy S5. Kom naar ons filiaal in Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken.

Cartridges Ritel Rotterdam

Cartridges tegen stuntprijzen in Rotterdam? Bezoek Ritel! Wij beschikken over een groot scala aan originele en huismerk cartridges voor Canon, Epson, Brother en HP printers.