Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Bij Ritel kun je gewoon bestellen. Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Welkom bij Terneuzen

Terneuzen

Havenstraat 28
4531 EK, Terneuzen
Telefoon: 0115-616121
Mail: terneuzen@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
11:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 21:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag (alleen koopzondag)
13:00 17:00
Eerstvolgende koopzondag:
26 Juli 2020
13:00 - 17:00 uur

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Terneuzen kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

In het centrum van Terneuzen kunt u bij Ritel Terneuzen terecht voor een onafhankelijk advies op het gebied van mobiele abonnementen. U bent bij ons aan het juiste adres voor het verlengen van uw mobiele abonnement en het afsluiten van een nieuw GSM abonnement. Wij hanteren altijd de laagste prijs van Nederland. Wij hebben onder andere een officieel dealerschap van: Ben, Tele2, Vodafone, T-Mobile en KPN.

Mobiel abonnement Ritel Terneuzen

Ritel Terneuzen beschikt over een uitgebreid assortiment aan mobiele telefoons en GSM abonnementen. U kunt bij ons terecht voor een sim only, mobiel abonnement in combinatie met een GSM of een los toestel. De populairste smartphones van Samsung, Apple en veel andere merken zitten in het assortiment van Ritel Terneuzen. Wij hebben onder andere de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en van Samsung de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9. Bezoek de Ritel in Terneuzen voor een advies op maat.

Verzekering mobiel Ritel Terneuzen

Een ongeluk zit in een klein hoekje, een verzekering op uw mobiele telefoon is daarom een absolute aanrader. Voor een verzekering op uw GSM kunt u terecht bij Ritel Terneuzen. De verzekering bij Ritel heeft een uitgebreide dekking tegen een zeer scherpe maandpremie. Uw smartphone is met deze verzekering onder andere gedekt tegen diefstal, waterschade en mechanische schade. Meer weten over deze verzekering? Kom gerust langs bij Ritel Terneuzen!

Reparatie mobiel Ritel Terneuzen

U kunt uw mobiele telefoon repareren via Ritel Terneuzen. Bezoek onze winkel om de mogelijkheden te bespreken met onze medewerkers. U kunt via ons alle reparaties van alle merken laten uitvoeren, denk hierbij aan een scherm reparatie van bijvoorbeeld uw Samsung of Apple telefoon. Wij zorgen ervoor dat u uw toestel snel terug heeft.

Cartridges Ritel Terneuzen

Ritel Terneuzen beschikt ook over een uitgebreid assortiment op het gebied van inktcartridges. Wij hebben veel originele en huismerk cartridges voor bijvoorbeeld HP, Canon en Epson printers. Op cartridges bij hanteren wij de laagsteprijsgarantie!