Let op! Geld lenen kost geld.
ritel.nl
zoeken
menu menu
Profiteer bij Ritel van hoge kortingen! Sluit een nieuw abonnement af, verleng óf stap eenvoudig over! Voor 19:00 besteld, morgen in huis!

Welkom bij Vlissingen

Vlissingen

Walstraat 99
4381 GG, Vlissingen
Telefoon: 0118-430290
Mail: vlissingen@ritel.nl
Openingstijden
Maandag
12:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 21:00
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag (alleen koopzondag)
12:00 17:00
Eerstvolgende koopzondag:
27 September 2020
12:00 - 17:00 uur

Laat uw smartphone verzekeren bij Ritel! Meer weten? Klik hier

In deze vestiging is een afhaalpunt voor online bestellingen aanwezig. 

Bij Ritel Vlissingen kunt u terecht voor particuliere en zakelijke abonnementen.

Ritel Vlissingen vindt u in het centrum. Dit is de onafhankelijke telecomaanbieder van Vlissingen. Bij Ritel Vlissingen profiteert u van de laagste prijzen van Nederland op GSM abonnementen van alle providers. Wij zijn officieel dealer van Ben, Tele2, KPN, Vodafone en T-Mobile. Bij Ritel Vlissingen kunt u zowel nieuwe GSM abonnementen afsluiten als uw huidige mobiele abonnement verlengen. Voor een goed advies en een goede service bent u bij Ritel Vlissingen aan het juiste adres.

Mobiel abonnement Ritel Vlissingen

Bent u opzoek naar een sim only, GSM abonnement in combinatie met een (gratis) mobiele telefoon of een losse GSM? Bij Ritel Vlissingen bent u aan het juiste adres. Ritel heeft een ruim assortiment aan GSM's en mobiele abonnementen. Wij hebben altijd de nieuwste smartphones in ons assortiment. Denk hierbij aan top smartphones van Apple en Samsung zoals de iPhone 8iPhone 8 Plus en iPhone X en de Samsung Galaxy S9Samsung Galaxy S9 Plus en Samsung Galaxy Note 9.

Verzekering mobiel Ritel Vlissingen

Het verzekeren van uw smartphone doet u bij Ritel Vlissingen. Een verzekering afsluiten op uw mobiele telefoon is zeer verstandig omdat deze onder andere dekking biedt tegen diefstal, waterschade en val- en stootschade. Door een verzekering af te sluiten op uw smartphone voorkomt u onverwachtse kosten. Kom langs en bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers in Ritel Vlissingen.

Smartphone reparatie Ritel Vlissingen

Heeft u een kapotte smartphone? Geen probleem! Ritel Vlissingen verzorgd uw GSM reparatie. Bij Ritel Vlissingen kunt u terecht met al uw smartphone reparaties van alle merken. Denk hierbij aan reparaties van uw Samsung of Apple smartphone. Dus kom gerust langs om de mogelijkheden omtrent uw reparatie te bespreken. Wij verzorgen onder andere scherm reparaties van de nieuwste GSM's denk hierbij aan de Samsung Galaxy S6 Edge of Apple iPhone 6.

Cartridges Ritel Vlissingen

Bent u opzoek naar goedkope cartridges in Vlissingen? Kom dan naar de Ritel! Wij hebben een ruim assortiment aan originele en huismerk cartridges voor printers van Epson, Brother, Canon en HP