Let op! Geld lenen kost geld.
Klanten over Ritel.nl:
8.4 / 10
zoeken
Winkelmand nog geen artikelen
menu menu

T-Mobile 'Alles onder 1 dak'

Vanaf 29 januari is ‘T-Mobile Samen’ gestopt. T-Mobile is overgegaan op ‘T-Mobile alles onder 1 dak’. Wat houdt dit precies in? Voorheen kon je maandelijks korting krijgen op je factuur door een ‘T-Mobile Samen’ groep af te sluiten met familie, vrienden, kennissen, collega’s etc. Vanaf nu kan dat niet meer. Je krijgt alleen korting met 2 abonnementen op hetzelfde adres. Meer weten?

Weg met de roamingkosten!

Eindelijk is het zo ver, de kosten voor het roamen binnen de EU verdwijnen. Maar wat houdt het allemaal in en waar moet je op letten? Lees snel verder!

Nieuw van Tele2: onbeperkt data voor €25 per maand!

Vanaf woensdag 17 mei is het mogelijk om een Unlimited abonnement van Tele2 te nemen voor slechts €25 per maand. Dit is zelfs €5 goedkoper dan het Unlimited abonnement van concurrent T-Mobile. Met dit nieuwe abonnement kun je gebruik maken van unlimited data, bel & sms mét 4G internet. Net als T-Mobile is het nieuwe Tele2 abonnement ook geldig in de EU.

BKR registratie bij telefoons vanaf €250

Per 1 mei worden mobiele telefoons met een waarde van €250 of meer, die op afbetaling gekocht worden, ook geregistreerd bij BKR. Wat houdt dit precies in?

Laatste berichten
Wist je dat...
Ritel 22 winkels heeft in zuid-west Nederland? En dat je bij veel van deze filialen je bestelling gratis kunt ophalen?
LEES VERDER
Like ons op Facebook!